Campanya de comerç “Sant Llorenç s’ho val”

Dilluns, 23 de setembre de 2024

Començarà l'1 d'octubre. 

Aquest 2024 torna la campanya de comerç Sant Llorenç s’ho val, que començarà l’1 d’octubre. La campanya consisteix en un sorteig de tres premis de 100€, 150€ i 250€ per gastar en aquells comerços locals que s’hagin adherit a la campanya. A més a més, com a novetat d’aquest any, hi ha 24 premis més, els quals aporten els comerços, per sortejar entre els participants. Per tal de participar al sorteig, que es durà a terme el dia  7 de novembre, s’ha d’omplir la butlleta de participació, que es repartirà a les cases del municipi i també es podrà recollir a l’Ajuntament.

Per tal d’omplir el carnet de comerç, s’han de fer un mínim de 6 compres de 15€ cada una a sis establiments diferents dels participants de l’1 al 31 d’octubre. D’aquestes compres, n’hi ha d’haver com a mínim una en un establiment d’alimentació, una en un establiment de restauració i una en un establiment de serveis. Després de cada compra, el comerciant segellarà la butlleta de participació que li presenteu. Posteriorment, heu de guardar el tiquet de compra que us ha permès que us posessin el segell. En cas de ser el premiat, es demanaran els tiquets de compra.

L’Ajuntament es posarà en contacte amb els guanyadors per comunicar-los que són els guanyadors. Posteriorment, els premiats hauran de presentar els tiquets de compra a l’Ajuntament. Un cop feta la verificació, si s’escau, es farà l’entrega dels vals de compra, que podran ser utilitzats des del dia 12 de novembre al 8 de desembre. També es farà entrega dels 24 premis que aporten els comerços.

Establiments participants: 
RESTAURACIÓ: Cal Ramon, El Caliu, Fonda Rius, La Cassoleta, La Clau 7784, Mas Comabella, Pizzeria la Segona Copa.
SERVEIS: Ca l'Emilia, FS Finques, Ferreteria GIIOS, Hostal Cal Pla, Hàbitat Punt Verd, MD mobiliari i decoració, Mima’t centre de bellesa, Perruqueria Oxy, Perruqueria MAB, Un toc de verd, Xela Joguines.
ALIMENTACIÓ: Cal Blau, Cal Domènec, Cal Quico, Charter, El jardí de Collbarra, Els 3 peixets.

 

Darrera actualització: 24.09.2024 | 08:25